Valahogy nem

0 Shares

Ahogy megy az idő, egyre hányatottabb az, ahogy kereskedem. Azt gondolom, hogy jó lenne lemenni 5 percesre, közben jó lenne jóval kisebb stresszel kereskedni, ezek azért ellentmondanak egymásnak…

A mai nap masszív visszaesés volt a 10k számlán, és persze az 50-esen is. Sikerült pluszba hozni az 50k-s számlát, így MINDENKÉPPEN lerakom, és nem veszem elő, kérek egy ismétlést. A 10k számlán van még másfél hetem valamit tenni. 1% veszteséggel csak 5R-t kellene alkotni, ez két nap alatt is összejöhetne, ha magamnál lennék.

A tervem, hogy összerakok M5-ön egy masszív London Breakout stratégiát, esetleg csak 1-2 páron, amivel megpróbálom összehozni ezt az 500 dollárt a következő napokban.

Az M5 tele van buktatókkal. A kitörés után a RIO stratégia is működhetett volna, és a jelölt long belépés is jó lehetett volna vagy 3R-re, de nem bírtam benne ülni, sőt, fordulatra játszottam fordulati jel nélkül.

Ezeken felül is voltak veszteségek. Furcsa, hogy miért nem vagyok kiborulva a bukás miatt, volt olyan pillanat ma, amikor 400-at közelítette a számla a 10k-s kihívásban, és most nullán állok. Ez talán már valamilyen rutin? Nem érzem magam fásultnak, inkább a lelkesedést érzem…

0 Shares
X